Desdoblament B-224, per quan?

Sóc una usuària habitual de la carretera B-224 la qual agafo 4 vegades al dia per anar i tornar de la feina. Aquesta tarda, tot anant des de Martorell cap a Masquefa, m’he trobat una ambulància amb les senyals d’alarma intentar obrir-se pas. Evidentment, això ha provocat que els vehicles que portava davant, inclòs el meu que anava tot just davant de l’ambulància, anéssim a velocitats una mica desorbitades a la vegada que intentàvem utilitzar qualsevol racó per deixar-la passar. 

Això ha estat al voltant de les 18 hores de la tarda, en ple caos circulatori a aquelles hores. Al final, utilitzant el carril d’incorporació de Sant Esteve de Sesrovires, l’hem pogut deixar passar uns quants vehicles. Això, evidentment, jugant-nos el tipus a la carretera. He estat apunt de patir un accident quan un vehicle l’ha deixat passar tot just frenant. No ha estat precisament una situació agradable i més en el meu estat d’embaràs.

Fa temps es va comentar de que s’estudiaria la possibilitat de desdoblar aquesta carretera, però.... per quan? Ja no s’ha tornat a sentir res del tema i considero que és un tema prou important com per intentar accelerar una mica les coses. Avui ha estat una ambulància, demà pot ser un tràiler i demà passat un tractor. Però aquella carretera és massa transitada diàriament com per tenir només un carril per sentit.  

Que hagués estat de l’ambulància i pitjor, que hagués estat de la persona malalta que la necessitava si els altres no ens haguéssim jugat la vida intenta-la deixar passar?. A aquelles hores? Era missió impossible. Necessitem dos carrils per sentit i els necessitem ja.

 

Cristina López