Xavier Boquete (CiU) i Rosa Hernández (ERC), representants masquefins al Consell Comarcal de l'Anoia

aMasquefa.com
26/07/2011

Comparteix
Xavier Boquete i Rosa Hern??ndez

El nou Consell Comarcal de l’Anoia, constituït divendres, 22 de juliol, té dos representants masquefins: l’alcalde Xavier Boquete, de Convergència i Unió, i la regidora Rosa Hernández, d’Esquerra Republicana. Boquete torna a ser el màxim representant de la institució anoienca i n’ocupa la presidència per segona vegada. Rosa Hernández n’és consellera.

Tant Boquete com Hernández formen part del nou equip de govern del Consell Comarcal de l’Anoia, ja que Convergència i Unió i Esquerra Republicana han reeditat el pacte que ja els va portar al govern els quatre anys darrers. Boquete assumeix les tasques de Presidència i Hernández és consellera de Cultura, Esports i Societat de la Informació.

En aquest nou mandat, el govern de CiU i ERC al Consell Comarcal s’ha fixat com a gran prioritat la reactivació econòmica de la comarca i la creació de nous llocs de treball. Altres prioritats per als quatre anys vinents són garantir el benestar de les persones i potenciar la implicació activa de la ciutadania en el futur del territori.

Font. www.masquefa.cat

MÉS IMATGES

Consell Comarcal de l'Anoia