5ª COPA CATALANA 3h DE RESISTÈNCIA D'AUTOCRÒS A MASQUEFA

 
18/03/2015

Queden obertes les inscripcions per la 5ª COPA CATALANA DE 3H DE RESISTÈNCIA D’AUTOCRÒS A MASQUEFA i us recordem que la data límit d'inscripció i pagament per poder portar a terme la prova serà el proper 17 d'abril.

A la part esquerra de la web Curses / Preinscripcions / Formulari

Desde aquestes línies us volem comunicar que la propera cursa Copa Catalana de 3H de Resistència d'Autocròs, es disputarà el 26 d'abril 2015

No esperis a última hora, si vols participar fes ja la inscripció www.gasafons.com

Sabem l’esforç que suposa això, i volem agrair moltíssim la vostra confiança en participar a Masquefa. Tenim clar que sense vosaltres organitzar aquestes curses no te sentit. Ens sentim orgullosos de poder organitzar ja fa més de 10 anys curses del campionat i poder oferir tot aquest espectacle als nostres aficionats al motor en general.

Per tant confiem i ens morim de ganes que aquesta cursa es faci a Masquefa, per això us ho volem agrair donant-vos les gràcies anticipades per fer que aquest somni continuï.

Animeu als companys pilots que corren, feu que aquesta prova de Masquefa tingui la màxima participació, per tal de poder seguir organitzant curses, i així tots vosaltres pugueu gaudir-les i l'esperit de l'autocròs continuï