Imatge d’ aleatoria del Servei d'Ocupació

Juny2024

DlDmDcDjDvDsDg
27282930310102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Quina formació en TIC t'agradaria que l’oferíssim el proper trimestre?

Internet i Xarxes Socials
Ofimàtica
Comptabilitat
Iniciació a la informàtica
Pàgines Web
Altres

Envia'ns la teva adreça de correu electrònic si vols rebre periòdicament els titulars de la nostra entitat !

 

D’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades de caràcter personal s’incorporaran al fitxer Comunicacions i Publicacions, del que és responsable l’Ajuntament de Masquefa i seran objecte de tractament per gestionar les diferents comunicacions i publicacions que realitza l’Ajuntament; no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment o si no ho autoritza una llei. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos al correu electrònic masquefa@diba.cat o al correu postal c/ Major, 93 de Masquefa.

CTC - Centre Tecnològic Comunitari

Centre Tecnològic i Comunitari
Avinguda Catalunya, 62
Telf. 93 772 78 28
www.masquefaula.net
masquefaula@amasquefa.com

  Un producte de:
www.aTotArreu.com
  Col.labora:
Logotip Ajuntament de Masquefa

Qui som?

Masquef@ula és un servei municipal en funcionament des de l'any 2001fotot del centre. Amb la creació del Centre tecnològic Comunitari -CTC- Masquef@ula es trasllada a l'Avinguda Catalunya, 62, i amplia les  instal·lacions i la seva carta de serveis.

 Masquef@ula disposa de tres aules de formació equipades informàticament amb un total de quaranta-cinc places i una sala de lliure navegació amb capacitat per deu usuaris.

Masquef@ula, i el CTC en general, disposa de productes de tecnologia de suport que permeten l'accés a l'ordinador a persones amb discapacitat, a més d'oferir formació, tallers, xerrades i activitats de nivell bàsic per familiaritzar-se amb les TIC i apostar per una oferta de formació més especialitzada i de nivell avançat.

L'objectiu de Masquef@ula és posar les TIC a l'abast de tothom, pel que obre les seves portes a tota la ciutadania, entitats i empreses que vulguin fer ús de les TIC.

Masquef@ula és el centre operatiu i d'informació del projecte Masquefa Sense Fils. Totes les persones interessades en donar-se d'alta d'Internet a través del servei de connexió que l'Ajuntament de Masquefa ofereix, podran adreçar-se a Masquef@ula per fer les seves consultes i tramitacions.