Pàgina principal >> MASQUEFA SENSE FILS
Imatge d’ aleatoria del Servei d'Ocupació

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Quina formació en TIC t'agradaria que l’oferíssim el proper trimestre?

Internet i Xarxes Socials
Ofimàtica
Comptabilitat
Iniciació a la informàtica
Pàgines Web
Altres

Envia'ns la teva adreça de correu electrònic si vols rebre periòdicament els titulars de la nostra entitat !

 

D’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades de caràcter personal s’incorporaran al fitxer Comunicacions i Publicacions, del que és responsable l’Ajuntament de Masquefa i seran objecte de tractament per gestionar les diferents comunicacions i publicacions que realitza l’Ajuntament; no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment o si no ho autoritza una llei. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos al correu electrònic masquefa@diba.cat o al correu postal c/ Major, 93 de Masquefa.

CTC - Centre Tecnològic Comunitari

Centre Tecnològic i Comunitari
Avinguda Catalunya, 62
Telf. 93 772 78 28
www.masquefaula.net
masquefaula@amasquefa.com

  Un producte de:
www.aTotArreu.com
  Col.labora:
Logotip Ajuntament de Masquefa

Masqueimatge logofa Sense Fils, el projecte de l’Ajuntament per fomentar l’ús de les noves tecnologies i posar Internet a l’abast de tothom, ja és una realitat. Així, ja s’ha posat en marxa la xarxa wifi que permet a tots els vilatans i vilatanes connectar-se a Internet i gaudir d’altres serveis ja sigui des de l’ordinador de casa o des de qualsevol punt de l’exterior amb el portàtil, el telèfon mòbil o la PDA.

Tothom qui vulgui contractar aquest servei pot dirigir-se al Masquef@ula (CTC), trucar al 93 131 63 63, consultar el web www.masquefasensefils.cat, o bé enviar un correu electrònic a informacio@masquefasensefils.cat 

 

Telefonia IP

 

Amb la incorporació del sistema de telefonia per Internet s’incrementen les prestacions de Masquefa Sense Fils, la xarxa wifi municipal que va posar en marxa ja l’any 2009 per incentivar l’ús de les noves tecnologies i facilitar a tothom l’accés a Internet, trencant així el que es coneix com la ‘fractura digital’.

Els usuaris de telefonia ip tindran integrat amb Masquefa Sense Fils Internet i telèfon. És imprescindible contractar o ja tenir contractat el servei d’Internet per a poder disposar del servei de telefonia.

Els usuaris poden conservar el seu número de telèfon actual (93 772 XX YY) i no han de pagar la portabilitat.

Per a utilitzar el nou servei de telefonia per Internet de Masquefa Sense Fils i aprofitar els telèfons que l’usuari ja tingui a casa, haurà d’adquirir un adaptador. En cas de no disposar de telèfon propi, cal adquirir un telèfon inalàmbric (wifi) preparat per la veu IP.

Masquefa Sense Fils ofereix la possibilitat de contractar dues tarifes planes de telefonia a preus assequibles: una per a trucades només a fixes i una altra per a trucades tant a fixes com a mòbils.