Pàgina principal >> Política de Privacitat
Imatge d’ aleatoria del Servei d'Ocupació

Maig2024

DlDmDcDjDvDsDg
29300102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102

Quina formació en TIC t'agradaria que l’oferíssim el proper trimestre?

Internet i Xarxes Socials
Ofimàtica
Comptabilitat
Iniciació a la informàtica
Pàgines Web
Altres

Envia'ns la teva adreça de correu electrònic si vols rebre periòdicament els titulars de la nostra entitat !

 

D’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades de caràcter personal s’incorporaran al fitxer Comunicacions i Publicacions, del que és responsable l’Ajuntament de Masquefa i seran objecte de tractament per gestionar les diferents comunicacions i publicacions que realitza l’Ajuntament; no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment o si no ho autoritza una llei. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos al correu electrònic masquefa@diba.cat o al correu postal c/ Major, 93 de Masquefa.

CTC - Centre Tecnològic Comunitari

Centre Tecnològic i Comunitari
Avinguda Catalunya, 62
Telf. 93 772 78 28
www.masquefaula.net
masquefaula@amasquefa.com

  Un producte de:
www.aTotArreu.com
  Col.labora:
Logotip Ajuntament de Masquefa

El concepte web, el disseny gràfic i el desenvolupament del seu codi, són propietat d'aTotArreu.com

aTotArreu.com no es responsabilitza dels continguts, enllaços o serveis prestats per tercers (entitats, col·laboradors, usuaris o empreses que presten serveis a través de les pàgines d'aTotArreu.com), ni s’identifica necessàriament amb les opinions expressades. Aquests continguts no seràn objecte de comprovació per part d'aTotArreu.com i la seva veracitat, exactitud o actualitat és responsabilitat exclusiva dels seus titulars.

Els continguts d'aTotArreu.com poden ser modificats, ampliats o suprimits sense avís previ, i l’ús que puguin fer els usuaris dels serveis prestats no presuposa el dret a continuar disposant d’aquests serveis. aTotArreu.com no garanteix la inexistència d’errors en els seus continguts, ni es fa responsable de forma expressa de la idoneitat dels continguts inclosos a les seves pàgines, sent responsabilitat de l’usuari l’ús que pugui fer-ne.

aTotArreu.com es reserva el dret a publicar o retirar de forma total o parcial qualsevol informació o material el contingut dels quals contravingui la legalitat vigent o incorpori continguts violents o degradants. L’usuari es compromet a fer un ús adeqüat dels continguts i serveis de la web.

aTotArreu.com podrà suspendre de forma temporal sense necessitat d’avís previ, l’accessibilitat a la web si cal dur a terme operacions de manteniment o millora dels serveis, així com modificar les condicions d’accès a la web, i canviar, afegir o suprimir continguts o serveis.

aTotArreu.com
Avinguda Catalunya, 60
08783 Masquefa (Barcelona)
contacte@atotarreu.com