LA PETITA a Olesa de Montserrat. La cadira Joëlette del Club Excursionista Anoia participa a la 3a. Caminada Inclusiva d’Olesa

 
15/05/2022

LA PETITA, coneguda també com a “la cadira que puja muntanyes”, participà una vegada més de la Caminada Inclusiva d’Olesa de Montserrat el passat dia 1 de maig i que va ser organitzada per tercera vegada per l’associació Xino-xano i CECSCAT – Associació de Persones amb Discapacitats Diverses.

Però LA PETITA no va ser la única cadira Joëlette que hi va participar, si no que a Olesa es va poder retrobar amb les seves cosines de Collbató, Esparreguera, Sant Cugat del Vallès i la d’Olesa. També a la trobada hi van participar quatre barres direccionals amb les que es va poder dirigir a persones amb discapacitat visual.

LA PETITA va ser comandada per l’equip humà del Club Excursionista Anoia i pilotada per l’Antonio Baena, olesà i amic del club masquefí i que va ser acompanyat per una bona colla de familiars i amics de l’associació ENREDA’T de Molins de Rei.

La concentració es va fer a l’antic Escorxador d’Olesa de Montserrat i la caminada transcorreria pels carrers de la ciutat i voltants, gaudint d’un paisatge i terreny ben variat. Aquesta, acabaria en el mateix punt d’inici i tothom va poder gaudir d’un pica-pica també abundós i variat. Durant aquella estona, les entitats organitzadores i participants van poder explicar al públic assistent en que consistia la seva tasca envers el mon de les persones amb mobilitat reduïda.

Les paraules expressades pel representant del Club Excursionista Anoia es van centrar en agrair la invitació de Xino-xano a la caminada, en recordar que Masquefa va ser la impulsora d’aquest tipus de trobades entre entitats de diferents viles i ciutats en realitzar la primera l’any 2016 i en convidar al assistents als actes organitzats pels dies 21 i 22 de maig a Masquefa dins del Programa disCAPACITATS A LA MUNTANYA.

Vagi aquesta invitació per tots aquells que llegeixin aquesta crònica.

US ESPEREM !!!