Aquest divendres dia 23 de juny TORNA LA FLAMA DEL CANIGÓ A MASQUEFA - Vine a rebre-la a les 7 de la tarda al local del Club Excursionista Anoia

 
17/06/2023

Com cada any per la revetlla de Sant Joan, la Flama del Canigó arriba a Masquefa portada pel Club Excursionista Anoia.

A les 12 de la nit del dia 22 al 23 de juny, la Flama puja des del Castellet de Perpinyà fins a la pica del Canigó (2784mts) per a ser regenerada. L’Associació Flama del Canigó d’Igualada, de la que el club masquefí resta integrat, treballa durant tot l’any per a seguir mantenint viva aquesta tradició i vetlla perquè el Foc sigui regenerat i baixat íntegrament corrents des del mateix cim fins a la Ciutat d’Igualada. El Club Excursionista Anoia serà l’encarregat de que aquesta Flama arribi a Masquefa i sigui repartida als responsables de les Fogueres de Sant Joan perquè aquestes siguin enceses amb aquest Foc. Tot aquell particular que també desitgi agafar la Flama, ho podrà fer si porta un fanalet per a transportar-la.

Aquest any també, la Colla de Diables de Masquefa realitzarà una sonada entrada de la Flama des del Serralet fins al local del Club Excursionista Anoia, situat a la Torre del carrer Crehueta número 33. Una vegada allà, l’alcalde de la vila farà lectura del Missatge de la Flama del Canigó 2023 llegit la nit abans a dalt del cim durant l’acte de Regeneració del Foc.

VINE A REBRE LA FLAMA DEL CANIGÓ A MASQUEFA !!!

T’ESPEREM !!!