Club Excursionista Anoia

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> Publicat el calendari de sortides i activitats pel 2019 del Club Excursionista Anoia
Contacte
noticies
calendari

Publicat el calendari de sortides i activitats pel 2019 del Club Excursionista Anoia

01/11/2018

Ja es pot consultar el calendari de sortides i activitats que el Club Excursionista Anoia té previstes realitzar fins al desembre del proper any 2019

El club masquefí presenta un calendari variat amb més d’una quinzena de sortides i activitats on predomina el senderisme i l’alta muntanya. Com a activitats ja tradicionals podrem trobar les dues modalitats del concurs de fotografia FotoFlash, l’ascensió al Canigó amb la corresponent organització i participació en primera persona als actes de regeneració de la Flama i la caminada nocturna per a celebrar la festa de la Castanyada. Com a extraordinàries, aquest any es presenta un cap de setmana de convivència al Parc del Cadí-Moixeró on s’impartiran diversos tallers de formació i una sortida per a realitzar una via ferrata per a iniciar a aquells que desitgin provar aquesta tècnica. Siguin tradicionals o extraordinàries, també es realitzarà una sortida pel massís de Montserrat ascendint a unes de les agulles més importants i una en raquetes de neu. A més, es presenten un seguit de sortides molt variades arreu de la geografia catalana i on tothom hi podrà trobar una al seu gust; un trekking per les muntanyes d’Olesa de Montserrat, un per conèixer la zona on es troba l’ermita de Sant Feliuet de Savassona a la comarca de Les Guilleries, una travessa de dos dies per Ulldeter, Coma de Vaca i Núria, l’ascensió per la Canal de Cristall al Cadí i una caminada per la serra del Montnegre al Maresme.

Cal recordar també que el Club Excursionista Anoia és el responsable oficial del manteniment i cura del sender de gran recorregut GR-172 en els trams compresos entre Pontons, Mediona i Piera amb els quals es realitzaran, fora de calendari, les sortides corresponents per a realitzar la supervisió i accions que calguin.

També paral·lelament, el club masquefí treballarà amb insistència i interès sobre el Programa disCAPACITATS A LA MUNTANYA, ja que es compta amb una cadira Joëlette cedida per l’Associació ALMA amb la que es vol obrir un gran ventall de possibilitats per apropar la muntanya a aquelles persones amb mobilitat reduïda.

El calendari detallat d’aquestes sortides i activitats ja es pot consultar sota d’aquesta notícia i a la columna de continguts de la web del club situada a l’esquerra d’aquesta. També us podeu fer amb un exemplar de imprès i de mida de butxaca a la seu del club.

Per a altres sortides i propostes fora de calendari es prega que els interessats s’adrecin a l’entitat excursionista per correu electrònic o personant-se a la seva seu en els horaris establerts.

www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia

ceanoia@hotmail.com

Adreça: Carrer Crehueta, 33 – Torre (Masquefa)

Horari: Divendres de 19 a 21 h. 

 

Més imatges

calendari
calendari
calendari

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?   [ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 23.22.35.162  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031





  Un producte de:

 www.atotarreu.com

  Col.labora:

www.masquefa.cat