Club Excursionista Anoia

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> El Club Excursionista Anoia diu adéu al 2018 realitzant la ruta dels salts d’aigua de Cabrera d’Anoia
Contacte
noticies
salts

El Club Excursionista Anoia diu adéu al 2018 realitzant la ruta dels salts d’aigua de Cabrera d’Anoia

30/12/2018

El Club Excursionista Anoia s’acomiadà de l’any 2018 recorrent els corriols, torrents i rieres de la vora de Canaletes, un petit nucli pertanyent a Cabrera d’Anoia. En aquesta desconeguda comarca, la nostra, i a tocar de l'Alt Penedès, hi trobem un conjunt de salts d'aigua que són una petita meravella. I és que el nostre país és petit, però sorprenent.

Aquesta, va resultar una divertida i entretinguda caminada i es pogueren visitar diversos llogarets els quals feien pensar que s’estava ben lluny de casa nostra.

El matí va començar fred però poc a poc el dia es va anar aixecant. Tot i la calor, la fresca i la humitat va acompanyar als excursionistes la major part de la ruta, ja que els escarpats torrents i la gran vegetació dels boscos propers a Canaletes evitaven que el sol arribés als corriols pels quals es transitava.

El primer salt d’aigua que es va visitar va ser el Salt dels Capellans. Un passeig proper al nucli urbà i que serviria per a obrir les ganes de caminar i anar a la recerca dels següents salts. El segon seria el Salt de la Mala Dona, una mica més amagat i l’únic que es podria visitar tant a la seva base com des de la part superior. A partir d’aquí, el camí transcorreria per boscos i corriols més amagats havent de desgrimpar per unes cordes ja instal·lades que facilitaven el descens per alguns trams més verticals i enfangats. Desprès d’un tram per dins mateix de la riera el grup guanya el següent objectiu, el Salt del Cargol on els excursionistes aprofitaren aquell indret idíl·lic per a fer un mos. El darrer salt seria el dels Cucs, un altre llogaret curiós i fantàstic per perdre’s i esquivar els sorolls i on trobar la tranquil·litat. Més riera i més cordes per remuntar fins a la pista principal i iniciar la tornada cap al punt de partida.

L’activitat va acabar quasi bé igual de com va començar, asseguts al Local Socio-Cultural de Canaletes. La única diferència va ser el canvi dels cafès de primera hora per unes cerveses abans de tornar cap a casa.

Ara toquen uns dies de galets, canelons i torrons, i potser alguna caminadeta fora de programa per  evitar perdre la forma física, però ja pensant en la propera sortida del mes de gener.

El Club Excursionista Anoia aprofita aquesta crònica per a desitjar-vos unes bones festes i un fantàstic any 2019. Que els Reis, els bons i veritables Reis, us portin salud, amor i molta muntanya!!!

 

Més imatges

salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts
salts

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?   [ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 85.208.96.207  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031





  Un producte de:

 www.atotarreu.com

  Col.labora:

www.masquefa.cat