Club Excursionista Anoia

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> L’Alpinista Sergi Mingote presentarà a Masquefa el seu documental solidari “72 dies al límit” dins del Programa disCAPACITATS A LA MUNTANYA del Club Excursionista Anoia
Contacte
noticies
mingote

L’Alpinista Sergi Mingote presentarà a Masquefa el seu documental solidari “72 dies al límit” dins del Programa disCAPACITATS A LA MUNTANYA del Club Excursionista Anoia

16/01/2019

L’alpinista català Sergi Mingote presentarà el proper dissabte dia 2 de febrer el seu documental “K2+Broad Peak+Manaslu – 72 dies al límit” a la sala d’actes del CTC (av. Catalunya, 60) de Masquefa.

L’alpinista de Parets del Vallés ha mostrat molt d’interès en poder-se desplaçar a Masquefa per presentar el seu projecte dins del programa disCAPACITATS A LA MUNTANYA que du a terme el Club Excursionista Anoia, donant d’aquesta manera el seu màxim suport a totes aquelles accions solidaries vers a les “capacitats dels discapacitats”.

L’objectiu principal de Mingote s’emmarca dins del projecte “3x2x8000 Solidary Project” i amb el que intentarà ascendir a sis cims de més de 8000 metres d’altura en un temps de 365 dies. Si aconseguís la gesta, aquesta entraria a formar part del Llibre Guinness dels Records.

El juliol de 2018 l’alpinista Sergi Mingote va pujar als cims del Broad Peak (8047m) i el K2 (8611m) en tan sols una setmana, i dos mesos després el Manaslu (8156m). D’aquesta manera ha aconseguit trepitjar el cim de tres 8000 en només 72 dies, sent el setè escalador del món en aconseguir-lo sense l’ajuda d’oxigen artificial. El cim del Manaslu significa el seu setè 8000 després del doble ascens que va fer a l’Everest per les vessants nord i sud.

Tot i el fet de que Sergi Mingote aconseguís entrar a formar part de la història dels records mundials, moltes persones i col·lectius ja el consideren molt més important que això degut a la seva clara vessant solidaria i humanitària. Mingote lligarà cada un d’aquests sis cims amb una entitat i acció solidaria, ajudant d’aquesta manera a fer conèixer la vàlua de les persones amb algun tipus de mancança o “discapacitat” i ressaltar-ne les pròpies, així com a difondre la tasca de les moltes entitats que treballen per a fer possible molts objectius, projectes i somnis d’aquestes persones.

La tasca que du a terme el Club Excursionista Anoia amb el seu programa disCAPACITATS A LA MUNTANYA i la col·laboració amb l’associació Rodamunt, on alguns dels seus membres hi formen part, ha fet que aquesta participi activament en el projecte de Mingote i amb la que es realitzarà una activitat d’alta muntanya utilitzant una cadira Joëlette.

El proper dissabte dia 2 de febrer, Sergi Mingote presentarà el documental d’allò que ja porta realitzat dins del seu projecte i explicarà exactament del perquè de tot plegat. Mingote respondrà a totes les preguntes que els assistents a l’acte li plantegin i demostrarà, una vegada més, que els Grans Records no s’aconsegueixen només per la força individual de cadascú si no amb el treball col·lectiu i pròxim amb les persones.

El Club Excursionista Anoia convida a tothom a l’acte; joves, grans i petits. Agradi o no la muntanya ben segur que es traurà molt més d’aquest acte que el d’anar a veure un documental de muntanya i de veure a un alpinista xerrar de les seves gestes.

TOTHOM HI ÉS CONVIDAT

NO HI PODEU FALTAR

US ESPEREM A TOTS

 

Més imatges

mingote
mingote

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?   [ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 185.191.171.13  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031





  Un producte de:

 www.atotarreu.com

  Col.labora:

www.masquefa.cat