Club Excursionista Anoia

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> Bases del concurs de fotografia FotoFlash per aquest diumenge dia 17 de març
Contacte
noticies
LOG

Bases del concurs de fotografia FotoFlash per aquest diumenge dia 17 de març

13/03/2019

BASES DEL FOTO-FLASH 2019

DATA DE LA CELEBRACIÓ DEL CONCURS

Diumenge, 17 de març de 2019

MODALITATS

N’hi haurà dues, el FotoFlash i el FotoFlashRETARD

TEMÀTICA

En aquesta edició es realitzarà una sortida matinal al nucli de Segur, un dels petits poblets que conformen el terme municipal de Veciana a l’Alta Anoia, on es visitarà el Centre d’Interpretació de l’Art Religiós de la comarca de l’Anoia situat a l'Església de Santa Maria de Segur i es participarà  en un tast de formatges artesans ofert per  Formatges Veciana.

CATEGORIES

Hi haurà una sola categoria. Entraran en concurs totes les fotografies que s’hagin fet durant aquesta matinal sense diferenciació d’edats ni si estan fetes en blanc i negre o color. Per poder participar a la modalitat FotoFlashRETARD serà imprescindible haver lliurat les fotografies per participar prèviament a la modalitat FotoFlash.

PARTICIPANTS

Hi pot participar tothom que realitzi fotografies en format digital amb màquina fotogràfica. No s’admetran fotografies realitzades amb mòbil, tableta, etc. L’edat mínima de participació és de 16 anys.

INSCRIPCIONS

Es podran fer tots els divendres de 19 a 21h al local del Club Excursionista Anoia (carrer Crehueta, 33 - Masquefa).

També es podran fer per correu electrònic a ceanoia@hotmail.com

PREU INSCRIPCIÓ

Cada participant a la matinal del dia 17 de març haurà d’abonar 7 € participi o no al concurs fotogràfic, per despeses organitzatives.

Amb una sola inscripció es podrà participar a les dues modalitats del concurs.

HORARIS

Diumenge dia 17 de març a les 9h: concentració i sortida davant el local del Club Excursionista Anoia (carrer Crehueta, 33 - Masquefa). Els participants que ho desitgin podran quedar directament al lloc on es desenvoluparà l’activitat previ acord amb l’organització.

Els participants podran començar a fer fotos una vegada l’organització doni l’avís de sortida. Es finalitzarà quan aquesta reculli les fotografies en el lloc i hora convingut en el instant de l’inici del concurs.

PRESENTACIÓ DE FOTOS

FotoFlash

Una vegada donat per acabat el concurs, l’organització lliurarà a cada participant un sobre on introduirà un paper indicant el pseudònim que hagi triat seguit de les seves dades: nom, adreça completa i telèfon. Seguidament tancarà el sobre i tornarà a escriure el pseudònim a la part exterior. Lliurarà la targeta de memòria de la càmera a l’organització que descarregarà les fotografies a un ordinador on es crearà una carpeta amb el pseudònim del participant. El format haurà de ser JPG. Totes les fotos que s’hagin fet passaran a concurs. Com més fotos hagi realitzat el participant, més possibilitats tindrà de guanyar. La tarja de memòria serà retornada al moment una vegada copiades les fotografies.

FotoFlashRETARD

Els participants tindran temps fins el dia 5 d’abril per lliurar un màxim de 3 fotografies amb tots aquells retocs que creguin oportuns i on la seva imaginació els porti a plasmar un treball el màxim d’original. Aquests treballs els hauran de lliurar també en suport informàtic i en format JPG perquè l’organització els pugui copiar el mateix moment. L’autor haurà de lliurar igualment un sobre amb el pseudònim i amb les seves dades que podrà portar fet de casa o el podrà fer en el mateix moment del lliurament. El pseudònim triat no necessàriament ha de coincidir amb el presentat en l’altra modalitat. L’entrega de les fotografies d’aquesta modalitat es podrà fer qualsevol divendres fins el dia 5 d’abril de 19 a 21h al local del Club Excursionista Anoia (carrer Crehueta, 33 - Masquefa). En el cas de que algun dels participants no pogués ajustar-se a aquest horari de recollida, s’haurà de dirigir a l’organització per correu electrònic a l’adreça ceanoia@hotmail.com i exposar els fets per cercar una solució.

JURAT i TRIA DELS GUANYADORS

El Jurat estarà format per membres de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada.

Durant els dies posteriors al concurs el Jurat revisarà cada una de les fotografies i escollirà les 25 millors de la modalitat FotoFlash i les 10 millors de la modalitat FotoFlashRETARD. Aquestes fotos seleccionades seran impreses i seran exposades a la carpa que el Club Excursionista Anoia tindrà a la Fira de la Infància i la Joventut que es celebrarà a Masquefa el dissabte dia 1 de juny.

EXPOSICIÓ I JURAT POPULAR

Les fotografies finalistes s’exposaran des del matí al mateix indret, donant la possibilitat a tothom que visiti l’exposició a votar-ne una de cada modalitat, adjudicant un premi popular per a aquelles fotografies que més vots obtinguin.

LLIURAMENT DE PREMIS

Es premiaran les tres millors fotografies que no recaiguin en un mateix autor i que hauran estat triades prèviament pels membres del jurat pertanyents a l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada. També es premiarà a la millor fotografia escollida pel públic assistent entre les exposades atorgant-li el premi de Jurat Popular. Aquest, podrà coincidir o no amb una altra foto guanyadora.

Considerant que el FotoFlash i el FotoFlashRETARD son dos concursos diferents, aquesta norma s’aplicarà a cada modalitat per separat, podent coincidir autors guanyadors en les dues modalitats.

Al ser un concurs fotogràfic popular no es lliuraran premis en metàl·lic. Els guanyadors de les dues modalitats classificats en primer, segon i tercer lloc així com el guanyador del Jurat Popular rebran un trofeu i una ampolla de cava. Els guanyadors classificats en primer lloc seran obsequiats amb un àpat per a dues persones en un restaurant de la zona. Tots els premis seran lliurats per l’organització.

IMPORTANT

Les fotografies exposades podran ser recollides pels seus autors sempre i quan no hagin resultat premiades. Les fotografies premiades quedaran en poder del Club Excursionista Anoia que podrà difondre i utilitzar com cregui convenient. Qualsevol incidència serà resolta per l’organització. La participació al concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

 

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?   [ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 85.208.96.204  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031





  Un producte de:

 www.atotarreu.com

  Col.labora:

www.masquefa.cat