Club Excursionista Anoia

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> El proper dia 26 de maig sortim d’excursió per Masquefa amb quatre cadires Joëlette i acabarem menjant botifarra! T’ESPEREM !!!
Contacte
noticies
dis

El proper dia 26 de maig sortim d’excursió per Masquefa amb quatre cadires Joëlette i acabarem menjant botifarra! T’ESPEREM !!!

08/05/2019

 

El Club Excursionista Anoia torna amb el seu Programa inclusiu disCAPACITATS A LA MUNTANYA.

Una vegada més es convida a tothom a participar d’aquesta festa. Es convida a caminar, a dur una cadira Joëlette, a passar-ho bé i...... a menjar botifarra!!!

Per a quart any consecutiu, el club masquefí organitza activitats obertes a tothom amb les que vol apropar la realitat de la societat actual vers l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda a tothom que hi estigui interessat, i a poder desenvolupar una activitat a la natura amb certa normalitat i arribant a indrets de difícil accés.

No cal dir que els límits i les capacitats de cadascú depenen de la voluntat que un hi posa per aconseguir allò que es proposa, i no de si la societat els encasella en allò del que s’imaginen de si son capaços o no de realitzar.

El Club Excursionista Anoia segueix apostant pel seu Programa disCAPACITATS A LA MUNTANYA que des de ja fa uns quants anys hi està treballant. Gràcies a la seva relació tant associativa com a nivell particular d’alguns dels seus membres amb d’altres entitats relacionades i que treballen amb i per les persones amb necessitats especials, el club masquefí segueix constant amb el seu aprenentatge vers aquest mon, del que descriu com a “apassionant”. Impulsats però per la cessió per part de l’Associació ALMA d’una cadira Joëlette ara fa un temps, l’entitat excursionista va donar una empenta seriosa dins del seu projecte iniciant tot un seguit de relacions i contactes per donar mobilitat a aquesta cadira. Actualment, el club compta amb un equip de 12 voluntaris amb els que es realitzen diverses activitats i sortides.

Indiscutiblement, a la vila de Masquefa hi conviuen moltes persones amb mobilitat reduïda arribades a aquesta situació per a diverses causes. Els promotors del projecte s’han trobat amb molts inconvenients a l’hora d’arribar fins aquestes persones i poder exposar el seu projecte, unes vegades pel desconeixement de la seva existència i d’altres degut a la dificultat per part de les administracions a l’hora de facilitar dades. És per això que des de fa un parell d’anys es vol incidir més directament en tota aquesta qüestió i ampliar la difusió del Projecte disCAPACITATS A LA MUNTANYA. En aquests moments s’està treballant en diversos fronts per poder arribar a tractar cada un dels plantejaments i iniciar una activitat centrada en el coneixement i sensibilització, i normalitzar socialment les accions que es puguin dur a terme dins d’aquest programa.

El Club Excursionista Anoia te molt clar que la seva cadira Joëlette s’ha de moure si o si, i no dubta en fer-ho amb aquelles persones que desitgin utilitzar aquest servei, tant siguin de Masquefa com de fora, ja que l’entitat masquefina està rebent molta demanda de particulars, escoles i entitats d’arreu, i no permetrà que la seva cadira es quedi parada per aquesta falsa “manca” d’usuaris.

El proper dia 26 de maig, el Club Excursionista Anoia organitza la seva ja tradicional excursió inclusiva. Es tracta d’una trobada on tothom hi és convidat i on tothom hi pot participar sense excepcions. A la trobada s’hi aplegaran persones i entitats que, tant des del voluntariat com des de la professionalitat, participaran d’aquesta activitat lúdica organitzada amb un únic objectiu, el de poder gaudir d’un entorn natural accessible per a tothom. I per això, a l’excursió hi podrà participar tothom qui ho desitgi, perquè amb l’ajuda d’aquestes persones i les cadires Joëlette tot serà possible.

Per participar-hi només cal presentar-se a les 9 del matí del diumenge dia 26 d’aquest mes al Parc de la Font del Roure de Masquefa. Tota la resta fluirà per si mateixa!

US HI ESPEREM A TOTS !!!

 

COM SERÀ LA FESTA

Dia: diumenge, 26 de maig

Hora: 9 h

LLOC DE TROBADA: Parc de la Font del Roure – MASQUEFA (Barri Nou  / Al costat de la Plaça dels Jocs / cruïlla Passatge Magarola amb Carrer Font del Roure)

ACTIVITAT:

9h - Muntatge de cadires Joëlette, benvinguda i excursió per les vinyes i rieres de Masquefa. Qui vulgui, podrà provar de portar una cadira Joëlette prèvia explicació per part de l’organització

12h – Botifarrada al Parc de la Font del Roure i cloenda

Distància de l’excursió:  7 kms aprox.

Desnivell acumulat:  +100 -100 mts

Temps total ruta:  2 hores aprox.

Dificultat:  Fàcil

Material necessari: aigua, calçat adequat de senderisme, gorra i màquina de fotos (optatiu)

ACTIVITAT GRATUITA

INSCRIPCIONS: No cal inscriure’s

INFORMACIÓ: Per correu electrònic a ceanoia@hotmail.com o al local del club (carrer Crehueta, 33 – Masquefa) els divendres de 19 a 21 h.

 

Més imatges

dis

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?   [ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 185.191.171.7  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031





  Un producte de:

 www.atotarreu.com

  Col.labora:

www.masquefa.cat