Club Excursionista Anoia

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> “LA PETITA, la cadira que puja muntanyes” viu una experiència inoblidable amb “ENREDA’T, l’associació sense límits” de Molins de Rei
Contacte
noticies
foto

“LA PETITA, la cadira que puja muntanyes” viu una experiència inoblidable amb “ENREDA’T, l’associació sense límits” de Molins de Rei

29/03/2022

LA PETITA, la cadira Joëlette del Club Excursionista Anoia se’n va anar d’excursió aquest passat diumenge amb ENREDA’T, una associació que treballa incessant per impulsar activitats per a millorar les condicions de vida de les persones amb discapacitat i les seves famílies.

Dos anys complicats han hagut de passar perquè aquesta trobada es pogués realitzar. Dos anys llargs des que l’entitat molinenca va contactar amb la masquefina amb l’objectiu d’ampliar aquests “límits” d’accessibilitat. Dos anys amb pandèmia que no han aconseguit apagar aquella flama de col·laboració entre les dues entitats si no que l’han refermat amb escreix i amb intencions de futur.

Així que el passat diumenge, LA PETITA es presentà a la zona de Les Escletxes d’El Papiol amb la intenció de passar una bona jornada, conèixer nova gent i jugar amb els nens i nenes per camins i corriols. De principi i amb la bona acollida que LA PETITA va tenir a l’aparcament de Can Monmany, la sensació de l’equip masquefí ja va pressentir de que aquella excursió seria molt especial. Una vegada presentada LA PETITA s’inicià l’excursió amb molt d’interès per part de molinencs i molinenques, tant que els voluntaris en voler empènyer la cadira van aparèixer ben viat. El primer en pujar-hi va ser en Nil, pilotant la Joëlette com si aquella no fos la primera vegada. Pistes, corriols, pedres, arrels...res aturava al Nil, a LA PETITA i als molts voluntaris que envoltaven la cadira. Per fi, arribada a l’Ermita de La Salut on els esperava un gran i complet esmorzar. Bocates, sucs de fruita, cafè i una boníssima coca feta pel conegut Obrador de Pa Artesà PA NEGRE de Molins.

L’Ermita de la Salut està ubicada a la serra de Collserola vora el Puig Madrona (341m) al municipi d’El Papiol i està protegida com a bé cultural d’interès local. Els pobles del voltant hi celebren diversos aplecs. Tot i que ha sofert vàries ampliacions durant el pas dels segles, l’ermita compta amb una part preromànica de cap el segle X.

Un llogaret fantàstic al mig de la natura, bon menjar i gent fantàstica; que més es pot demanar PETITA?  Doncs és clar!  La foto de grup!!! La fotografia per a la posteritat!

I quan semblava que haver anat d’excursió amb la gent d’ENREDA’T havia estat un regal fantàstic, encara, cada un dels masquefins va rebre un obsequi de mans de l’entitat molinenca. Caram, quina gent!

A la baixada pilotaria l’Antonio. Primer amb una mica de por i algun que altre recel, però que ben aviat el va fer gaudir plenament d’aquells camins com mai ho havia fet. Tant, que l’Antonio ja proposava un nou objectiu per a la propera excursió. Quin tiu!

LA PETITA mostrava les seves capacitats muntanyenques a cada volta de roda. Els nous portadors de la cadira anaven aprenent poc a poc la tècnica del seu maneig.

De nou a l’aparcament de Can Monmany, LA PETITA s’acomiadava d’aquella bona gent, desitjant de tornar-los a trobar ben aviat. Així dona gust fer muntanya!

 

El Club Excursionista Anoia vol aprofitar aquesta crònica per a fer alguns apunts:

Amics d’ENREDA’T: Moltes gràcies.

Equip de LA PETITA: Moltes gràcies.

Nil, Elisenda, Antonio, gràcies per la confiança posada en l’equip de LA PETITA.

Núria, Jaume, Luca i tants altres; gràcies per la vostra acollida i col·laboració.

Marta, des del Club Excursionista Anoia volem dedicar-te aquesta crònica; a tu i al Martí. Les ganes i la il·lusió que sabem que hi has posat i el bon enteniment que has fet que existís des del primer moment entre les dues entitats ens els has traslladat a tots nosaltres abans de venir. El resultat; ja ho veus, t’ho hem explicat tots nosaltres. Tot això perquè al final no hi poguessis ser per raons més importants. Però no et preocupis perquè ja s’està covant una altra sortida.

GRÀCIES A TOTS I FINS BEN AVIAT.

(Degut a deficiències tècniques amb el web es poden observar coses tant extranyes com paraules en castellà, fotos de costat, desordre en la cronologia fotogràfica...)

 

Més imatges

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?   [ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 185.191.171.5  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031





  Un producte de:

 www.atotarreu.com

  Col.labora:

www.masquefa.cat