Club Excursionista Anoia

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> La Petita surt a donar un tomb per Martorell
Contacte
noticies
foto

La Petita surt a donar un tomb per Martorell

26/12/2023

La Petita, la cadira Joëlette del Club Excursionista Anoia, va sortir a donar un tomb per Martorell.

Va ser el dissabte dia 18 de novembre passat quan La Petita va quedar d’acord amb en José Miguel Esteban, president de l’Associació de Discapacitats del Montserratí (Martorell), per anar a voltar pels camins propers a la Vila de Martorell. Feia molt de temps que aquesta sortida restava pendent de fer-se i que al final es va complir amb un bon ambient entre els participants.

La ruta s’inicià a l’aparcament proper al Pont del Diable de Martorell per a ser creuat per tot l’equip abans d’endinsar-se al bosc. El fet de creuar aquest pont ja va significar un regal per al José Miguel, ja que era la primera vegada que el creuava degut a que aquest resulta inaccessible amb una cadira de rodes urbana; pels esglaons i per la forta inclinació d’aquest per salvar el pas per damunt del riu Llobregat.

El recorregut passaria per a l’estació del ferrocarril i guanyaria alçada recorrent la pista que travessa la serra de Les Forques per arribar fins a la Torre Fossada. Aquesta torre correspon a una antiga línia de telègraf òptic situada dins del terme municipal de Castellbisbal i declarada bé cultural d’interès nacional. Seguidament es guanyaria fàcilment el Turó de Les Forques (162 mts.) i es baixaria la pista fins a ran de l’autovia per retrobar l’estació del ferrocarril i creuar de nou el Pont del Diable fins a l’aparcament.

Aquesta sortida va resultar ser una gran experiència per en José Miguel Esteban i una confirmació de l’amistat iniciada feia uns mesos amb el club masquefí.

El Club Excursionista Anoia agraeix la confiança que en José Miguel va dipositar en l’equip de La Petita dins de l’objectiu de difondre l’existència d’aquesta per a tothom que vulgui gaudir d’una sortida a la Natura i que no li resulti fàcil degut a la poca accessibilitat que la societat ofereix perquè tothom pugui accedir a la muntanya més i millor.

 

Més imatges

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?   [ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 185.191.171.14  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405





  Un producte de:

 www.atotarreu.com

  Col.labora:

www.masquefa.cat