Contacte
noticies

Seniors Palau Plegamans 8 - CP Masquefa 7

22/12/2007

Tard o d'hora tenia que arribar i ha estat contra el Palau de Plegamans, el resultat no reflecteix del tot el dur que ha estat el partit, els jugadors s'han deixat la pell, moltisimes jugades d'atac que no es culminaven, no habia forma de ficar-los un gol, el porter les veia totes i ells en els seus atacs no fallaven , el resultat al descans 6-2

La segona part ha estat altra cosa, encara que l'encert del porter ha seguit patent durant tot el pertit, ha parat una falta directa i un penal quan faltaven 2 minuts per al fianl, el Masquefa ha donat la cara i en tot moment no ha donat el partit per perdut demostrant perquè despres de 11 jornades nomes ha perdut 1 partit.

Avui cal felicitar a tot l'equip per l corage i les ganes que li han posat i en espacial a Sanju que a pesar de no trobarse bé ha asumit la responsabilitat de la porteria el sol

!!Anim Sanju que tots sabem que ets un grandisim porter !!