Consulta l’Oferta Formativa per a persones adultes per al darrer quadrimestre del 2018 de Masquefa

 
17/10/2018

 L’Ajuntament ofereix nous cursos formatius per a persones adultes al Centre Tecnològic i Comunitari. Consulta aquí la guia formativa amb l’oferta completa de cursos.

L’Ajuntament de Masquefa manté el seu ferm compromís amb l’impuls de projectes i activitats encaminades a millorar les competències tan personals com professionals dels masquefins. En aquesta línia, el consistori ofereix per al darrer quadrimestre del 2018 una àmplia oferta de cursos formatius dirigits a persones adultes.

La Guia Formativa inclou per als mesos de setembre, octubre, novembre i desembre del 2018 una variada oferta de cursos en els àmbits de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), ocupació i empresa i que es duran a terme al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa.

Entre les principals novetats que presenta aquesta guia hi ha una aposta formativa molt enfocada a ajudar als vilatans, empreses i entitats a aprendre a relacionar-se electrònicament amb les administracions publiques. Així entre els cursos oferts de setembre a desembre hi ha:

  • Utilització simple i eficient del certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica a l’empresa: dilluns 8 d’octubre (de 09:30 h. a 13:30 h.)
  • Com presentar sobres digitals en licitacions públiques: 8 de novembre (de 09:30 h. a 13:30 h.)
  • Com relacionar-se electrònicament amb l’Ajuntament de Masquefa: 28 de setembre, 26 d’octubre, 29 de novembre o 20 de desembre (de 10 h. a 12 h.)

Per a més informació sobre els cursos i les inscripcions us podeu adreçar presencialment al CTC (Av. Catalunya, 60), a través del telèfon 93 772 78 28 o enviant un correu electrònic a l’adreça ctc@masquefa.net.