FIRA FUTUR 2022

 
04/03/2022

La Fàbrica Rogelio Rojo i el Casal de Joves seran l’escenari el 10 de març d’una nova edició d’aquest projecte que ofereix als joves, a les seves famílies i a les persones que volen seguir formant-se recursos per orientar millor el seu futur acadèmic i/o professional.

Després de l’aturada per la pandèmia de Covid-19, el 10 de març Masquefa tornarà a acollir una nova edició de Fira Futur, un projecte impulsat per la Xarxa TET Anoia Sud (formada pels ajuntament de Masquefa, la Pobla de Claramunt, Capellades, La Torre de Claramunt, Cabrera d’Anoia, Vallbona d’Anoia, Els Hostalets de Pierola i Piera) amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Fira Futur va dirigida a alumnes de 4t d’ESO i de PFI dels instituts de l’Anoia Sud i a persones en actiu o en situació d’atur que volen continuar reprendre els estudis postobligatoris o necessiten orientació acadèmica i professional.

La fira tindrà lloc a La Fàbrica Rogelio Rojo, de 10 a 13.30 h (adreçat especialment als alumnes d’instituts); i al Casal de Joves, de 16 a 19 h (adreçat especialment a alumnes, famílies i persones interessades).

Al matí  oferirà a tots els participants estands de recursos formatius del territori, un espai de presentació d’experiències i serveis d’orientació personalitzada; i a la tarda, hi haurà orientació personalitzada i un recull dels recursos formatius més propers.

Guia de recursos educatius 2022