La Fàbrica Rogelio Rojo i el Casal de Joves seran l’escenari el 14 de març d’aquest projecte que ofereix als joves, a les seves famílies i a les persones que volen seguir formant-se els recursos necessaris per tal d’orientar millor el seu futur acadèmic i/o professional.

El 14 de març Masquefa acollirà la 13a edició de Fira Futur, un projecte impulsat per la Xarxa Transició Escola Treball Anoia Sud amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Fira Futur va dirigida als joves, a les seves famílies i a les persones en actiu o en situació d’atur que volen continuar formant-se.

 Per tot plegat, al llarg de tota una jornada -de les 10 h. a les 19 h.- la Fira oferirà als visitants estands d’oferta formativapunts d’orientacióespais d’experiències i formació per a professionals; i tot, amb la participació directa d’instituts, acadèmies, serveis d’orientació, cossos de seguretat i institucions que mostraran diferents opcions formatives i professionals que existeixen a l’Anoia Sud i en el seu àmbit d’influència, tant per continuar estudiant com per reprendre els estudis.

 

De 10 h. a 13:30 h., a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo, i dirigit a alumnes de 4t d’ESO amb visites concertades

. Estands d’oferta formativa: diferents centres exposaran la seva oferta formativa, faran exhibicions i demostracions pràctiques amb l’objectiu de mostrar al públic com són els estudis que els proposen.

. Espai d’experiències: professionals de diferents branques explicaran la seva experiència entorn als estudis que han cursat i la feina que desenvolupen. Els visitants podran escollir les xerrades que més els interessin, les quals es faran a les sales del Casal de Joves i del CTC.

. Punt d’orientació personalitzada per a joves i famílies: diversos professionals de l’orientació oferiran informació i assessorament personalitzat als visitants sobre les diferents opcions per continuar estudiant.

De 16:30 h. a 19 h., al Casal de Joves, i dirigit a tots els joves i famílies

. Informació sobre l’oferta formativa: el Casal de Joves reunirà una mostra sobre les diferents sortides acadèmiques que hi ha actualment. Els treballadors de l’equipament atendran i orientaran els visitants.

. Punt d’orientació personalitzada per a joves i famílies: diversos professionals de l’orientació oferiran informació i assessorament personalitzat als visitants sobre les diferents opcions per continuar estudiant.

Xerrades d’orientació

Al llarg de la setmana de Fira Futur, també es realitzaran diverses xerrades d’orientació adreçades a diferents col·lectius.

Programa_Fira_Futur_2019

 

 

Febrer2021

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
01020304050607


Ajuntament de Cabrera d'Anoia

Ajuntament de Capellades

Ajuntament de Els Hostalets de Pierola

Ajuntament de La Pobla de Claramunt

Ajuntament de La Torre de Claramunt

Ajuntament de Masquefa

Ajuntament de Piera

Ajuntament de Vallbona d'Anoia
  Un producte de:

www.amasquefa.com
  Col.labora:

www.masquefa.cat